HORECA EDU OÜ on HEA KOOL KOGU ELUKS, kaasaegne õppeasutus, kus iga õppija saab ennast avastada ja parimal viisil teostada, olla ise tegija.
Meie kool
Elukestev õpe..
Inimesed mõistavad, et olla tänapäeval konkurentsivõimeline ei piisa vaid ühest haridustasemest – õppida ja areneda on vaja elukestvalt.
Meie kool pakub täiskasvanute koolitust erinevatel suundadel nagu näiteks majutamine ja toitlustamine, teenindamine. Õppimine toimub vene ja eesti keeles.
Meie missiooniks on pakkuda kaasaegset õpikeskkonda, mis võimaldab õppijatel omandada kiiresti muutuva tööturu tingimustes konkurentsivõimelist haridust.
Kooli tegevuse eesmärgiks on anda heal tasemel teenindus- ja toitlustusalast täiendharidust. Õppetöö toimub vastavuses Täiskasvsnute koolituse seadusega.
KOOLI EESMÄRGID
Pakkuda kõrgetasemelist täiendharidust ja läbi selle tugevdada täiendhariduse mainet ning konkurentsivõimet nii vabariigi tööturul kui ka Euroopas
Pakkuda haridust teadmiste ja rakenduste näol, mis on tööturul nõutud täna ja tulevikus, tehes selleks koostööd tööandjatega
Tõsta õpilaste ja töötajate rahulolu õppetegevuse nõutaval tasemel korraldusega
Pakume täiskasvanute koolitused sellistel suundadel nagu teenindus, majutamine ja toitlustamine. Õppimine toimub eesti ja vene keeles. Meie kooli missioon on koolitada kaasaegsete kutseoskustega parimaid töötajaid. Ootame kõiki soovijaid uusi oskusi ja teadmisi avastama.
Korraldame meistriklassid peakokkade juhendamisel. Koos peakokkaga - oma ala professionaaliga, tutvute söögi valmistamisega ebaharilikul viisil. Meil on kaasaegne avatud planeeringuga köök, täielikult varustatud professionaalse varustusega ja seadmetega. Meistri-koolitusi pakume erinevatel teemadel, kus igaüks leiab endale sobiva.
Meie kool valmistab ette spetsialiste teenindamis- ja toitlustamisvaldkonnas. Kool on Eesti Töötukassa partner ning koostöös pakub uut töökohta otsivate spetsialistide ümberõppe ja täiendkoolituse teenuseid.
Iga aasta saadame ellu kümneid professionaalseid kokki, pagar-kondiitreid, floriste, lapsehoidjaid, hotellitöötajaid. Tänu välja töötatud professionaalsete kontaktide võrgustikule ja laiaulatuslikule partnerlusele (üle 200 partneri) meie kool pakub mitte ainult teoreetilisi teadmisi, vaid ka praktilisi oskusi – kõik õpilased läbivad praktikat parimates hotellides ja restoranides Eestis.

Selline lähenemine võimaldab meie õpilastel juba koolituse ajal sobivat töökohta leida ning kindlad suhted õpetajate ja juhendajatega aitavad karjääri korralikult üles ehitada ja kutsealal kõige paremini realiseeruda.

Meie õpperuumid on sisustatud kontorimööbliga ning varustatud kaasaegsete IKT vahenditega: arvuti lektorile, DATA-projektor. Koolitusruum vastab töötervishoiu ja -ohutuse nõuetele.

HORECA EDU OÜ tagab igale koolitatavale õppeprotsessis kasutatavad õppematerjalid ja –vahendid.

Meie kool ei sea vanusepiiranguid.
Õppetöö toimub kooli õppehoones aadressil Vabaduse väljak 2, Tallinn, kus paiknevad kaasaegselt sisustatud teooriaklassid ning praktika sooritamiseks vajalik õppeköök.
Täiendusõppe läbimist kinnitab HORECA EDU OÜ poolt väljaantav tunnistus või tõend.
Koolitus annab tööd! – tule ja omanda nõutud eriala.
Tule õppima nüüd!
Jätke oma andmed ja me võtame teiega ühendust!
Tel. 6 481 001
Mob. 54 555 888
E-Mail: info@cook.ee
Address: Vabaduse väljak 2, Tallinn
Made on
Tilda